M.I.A. - YALA

Goed nieuws voor wie tuk is op hippe acroniemen: boelzoeker M.I.A. lanceert een nieuwe lijfspreuk: YALA, oftewel 'You Always Live Again'. Zou dat iets met haar nieuwe album Matangi (4/11) te maken hebben?

Rosie Lowe - Me & Your Ghost Goed nieuws voor wie van Jessie Ware houdt: haar producer en mentor Dave Okumu neemt een nieuw talent onder zijn vleugels: zangeres Rosie Lowe, die samen met Okumu en Kwes haar debuutsingle presenteert.

Milosh - This Time Goed nieuws voor wie fan is van Rhye en hun prachtalbum Woman: Mike Milosh is de zanger met dat onwereldse, androgyne stemgeluid, en This Time is het voorsmaakje bij zijn soloalbum Jetlag (26/11).

High Water - Someday Goed nieuws voor wie Nicolas Jaar en zijn project Darkside volgt: Op Jaars nieuwe label Other People verschijnt de ep The Beautiful Moon van High Water, een wondermooie mix van indiepop, electronica en folk.

Moby - The Perfect Life (Fuck Buttons remix) Goed nieuws voor wie Moby goed vindt maar het niet durft toe te geven: deze majestueuze remix van Fuck Buttons kunt u zorgeloos laten rondslingeren op de iPod, het levert u zelfs extra kudos op van uw hipstervrienden.

M.I.A. - YALA Goed nieuws voor wie tuk is op hippe acroniemen: boelzoeker M.I.A. lanceert een nieuwe lijfspreuk: YALA, oftewel 'You Always Live Again'. Zou dat iets met haar nieuwe album Matangi (4/11) te maken hebben? Rosie Lowe - Me & Your Ghost Goed nieuws voor wie van Jessie Ware houdt: haar producer en mentor Dave Okumu neemt een nieuw talent onder zijn vleugels: zangeres Rosie Lowe, die samen met Okumu en Kwes haar debuutsingle presenteert. Milosh - This Time Goed nieuws voor wie fan is van Rhye en hun prachtalbum Woman: Mike Milosh is de zanger met dat onwereldse, androgyne stemgeluid, en This Time is het voorsmaakje bij zijn soloalbum Jetlag (26/11). High Water - Someday Goed nieuws voor wie Nicolas Jaar en zijn project Darkside volgt: Op Jaars nieuwe label Other People verschijnt de ep The Beautiful Moon van High Water, een wondermooie mix van indiepop, electronica en folk. Moby - The Perfect Life (Fuck Buttons remix) Goed nieuws voor wie Moby goed vindt maar het niet durft toe te geven: deze majestueuze remix van Fuck Buttons kunt u zorgeloos laten rondslingeren op de iPod, het levert u zelfs extra kudos op van uw hipstervrienden.