Clare Maguire - Paper Thin

Neen, ze wordt beslist niet de nieuwe Lana Del Rey, maar aanbidders van De Lip doen er toch goed aan om eens te luisteren naar Paper Thin, uit een nieuwe, vier tracks tellende ep. Onthoud: Clare Maguire.

Mac DeMarco - Passing Out Pieces

Volgens Pitchfork waart er iets van Harry Nilsson rond in de nieuwe single van überslacker Mac DeMarco, maar wij horen er evengoed late Blur in. Nieuw album Salad Days verschijnt in april.

Liz Green - Where the River Don't Flow

Vreemde mevrouw, deze Liz Green, met haar antiek klinkende stem (Dani Klein met een verkoudheid, in de jaren veertig) en aparte mengeling van vaudeville, jazz en folk. De Britse Sarah Ferri!

Marian Hill - One Time

Voor fans van Erykah Badu en Zap Mama: Marian Hill, een duo uit Philadelphia dat naar eigen zeggen inspiratie put uit zowel Ella Fitzgerald als Drake. Purity Ring op een jazzdieet hadden we ook goedgekeurd.

Leonard Cohen - Lover Lover Lover (Mickey re-work)

'Heiligschennis!' zullen er roepen. 'Zwijg, en dans verder!' zullen anderen repliceren. Het is zoals het op de doos staat: Brussels producer en dj Mickey haalt Leonard Cohen door de blender.

Clare Maguire - Paper Thin Neen, ze wordt beslist niet de nieuwe Lana Del Rey, maar aanbidders van De Lip doen er toch goed aan om eens te luisteren naar Paper Thin, uit een nieuwe, vier tracks tellende ep. Onthoud: Clare Maguire. Mac DeMarco - Passing Out Pieces Volgens Pitchfork waart er iets van Harry Nilsson rond in de nieuwe single van ├╝berslacker Mac DeMarco, maar wij horen er evengoed late Blur in. Nieuw album Salad Days verschijnt in april. Liz Green - Where the River Don't Flow Vreemde mevrouw, deze Liz Green, met haar antiek klinkende stem (Dani Klein met een verkoudheid, in de jaren veertig) en aparte mengeling van vaudeville, jazz en folk. De Britse Sarah Ferri! Marian Hill - One Time Voor fans van Erykah Badu en Zap Mama: Marian Hill, een duo uit Philadelphia dat naar eigen zeggen inspiratie put uit zowel Ella Fitzgerald als Drake. Purity Ring op een jazzdieet hadden we ook goedgekeurd. Leonard Cohen - Lover Lover Lover (Mickey re-work) 'Heiligschennis!' zullen er roepen. 'Zwijg, en dans verder!' zullen anderen repliceren. Het is zoals het op de doos staat: Brussels producer en dj Mickey haalt Leonard Cohen door de blender.