Wild Beasts - Wanderlust

'We're decadent beyond our means', croont Wild Beasts-zanger Hayden Thorpe aan het begin van deze nieuwe single. En daarmee stijgen onze verwachtingen voor hun album Present Tense meteen een graad of zes.

Kwabs - Wrong or Right

Die stem, daar is ze weer. Zo onder de indruk waren we van zijn eerste release Last Stand dat we Kwabs in onze top 10 van beste singles van 2013 dropten. 'Man van de toekomst', schreven we. En de toekomst is nu.

Azizi Gibson - Libras Don't Die

Een rapper uit een soldatengezin, geboren in Duitsland, via Congo en Thailand in Maryland terechtgekomen, van daar naar LA, waar hij Flying Lotus ontmoette in de gym. De rest hoort u op Libras Don't Die.

Evian Christ - Salt Carousel

Tri Angle-associé Evian Christ was een van de vele namen op de aftiteling van Yeezus, dit jaar brengt de Britse knoppendraaier zelf een nieuwe ep uit. Wie van hiphop met stuipen houdt, kijk uit naar Waterfalls.

Tomas Barfod feat. Nina K - Pulsing

Twee jaar geleden raakten we Till I Die, een vrolijk dansnummertje van WhoMadeWho-drummer Tomas Barfod met zangeres Nina Kinert, niet beu geluisterd. Benieuw hoe lang Pulsing het in onze iPod trekt.

Wild Beasts - Wanderlust 'We're decadent beyond our means', croont Wild Beasts-zanger Hayden Thorpe aan het begin van deze nieuwe single. En daarmee stijgen onze verwachtingen voor hun album Present Tense meteen een graad of zes. Kwabs - Wrong or Right Die stem, daar is ze weer. Zo onder de indruk waren we van zijn eerste release Last Stand dat we Kwabs in onze top 10 van beste singles van 2013 dropten. 'Man van de toekomst', schreven we. En de toekomst is nu. Azizi Gibson - Libras Don't Die Een rapper uit een soldatengezin, geboren in Duitsland, via Congo en Thailand in Maryland terechtgekomen, van daar naar LA, waar hij Flying Lotus ontmoette in de gym. De rest hoort u op Libras Don't Die. Evian Christ - Salt Carousel Tri Angle-associé Evian Christ was een van de vele namen op de aftiteling van Yeezus, dit jaar brengt de Britse knoppendraaier zelf een nieuwe ep uit. Wie van hiphop met stuipen houdt, kijk uit naar Waterfalls. Tomas Barfod feat. Nina K - Pulsing Twee jaar geleden raakten we Till I Die, een vrolijk dansnummertje van WhoMadeWho-drummer Tomas Barfod met zangeres Nina Kinert, niet beu geluisterd. Benieuw hoe lang Pulsing het in onze iPod trekt.