Nirvana

19 oktober 1991, een donkere, overvolle zaal in Dallas, Texas. In het midden van 'Love Buzz' springt Kurt Cobain met gitaar en al het publiek in, maar wordt hardhandig terug op het podium getrokken door de security. Resultaat: Cobain krijgt enkele klappen en Dave Grohl slaagt voor een keer op iets anders dan zijn drums.

Josh Homme (QOTSA)

De Venetiaans blonde frontman van Queens of The Stone Age is een man van eenvoudige principes. De zaal is van de toeschouwers, het podium is van hem. Hij is zelf zo vriendelijk om ontwetende individuen daar eigenhandig van op de hoogte te brengen.

Tom Araya (Slayer)

Iedereen heeft een uitlaatklep nodig. Sommigen spelen elke donderdagavond kleurenwies in café 'De Witte Duif', Slayer-bassist Tom Araya schopt treuzelende metalheads van zijn podium. De daaropvolgende frontale val geeft wel een nieuwe, verfrissende betekenis aan de term 'headbangen'.

Tyler The Creator

"Hard to get spelen, zo versier je elk meisje", moet Tyler The Creator gedacht hebben. Het bekendste lid van de Odd Future-crew duwt, onder luide aanmoedingen, een jonge fan terug naar waar ze vandaag komt.

Kirk Hemmett (Metallica)

Hemmett schopt een grote ballon van het podium, zonder te beseffen dat een kindje daarachter had plaatsgevat. Het ongelukkige slachtoffer vliegt met een sierlijke achterwaartse duik richting begane grond. Eigen schuld, dikke bult. (XVdL)

Nirvana 19 oktober 1991, een donkere, overvolle zaal in Dallas, Texas. In het midden van 'Love Buzz' springt Kurt Cobain met gitaar en al het publiek in, maar wordt hardhandig terug op het podium getrokken door de security. Resultaat: Cobain krijgt enkele klappen en Dave Grohl slaagt voor een keer op iets anders dan zijn drums.Josh Homme (QOTSA) De Venetiaans blonde frontman van Queens of The Stone Age is een man van eenvoudige principes. De zaal is van de toeschouwers, het podium is van hem. Hij is zelf zo vriendelijk om ontwetende individuen daar eigenhandig van op de hoogte te brengen.Tom Araya (Slayer) Iedereen heeft een uitlaatklep nodig. Sommigen spelen elke donderdagavond kleurenwies in café 'De Witte Duif', Slayer-bassist Tom Araya schopt treuzelende metalheads van zijn podium. De daaropvolgende frontale val geeft wel een nieuwe, verfrissende betekenis aan de term 'headbangen'.Tyler The Creator "Hard to get spelen, zo versier je elk meisje", moet Tyler The Creator gedacht hebben. Het bekendste lid van de Odd Future-crew duwt, onder luide aanmoedingen, een jonge fan terug naar waar ze vandaag komt. Kirk Hemmett (Metallica) Hemmett schopt een grote ballon van het podium, zonder te beseffen dat een kindje daarachter had plaatsgevat. Het ongelukkige slachtoffer vliegt met een sierlijke achterwaartse duik richting begane grond. Eigen schuld, dikke bult. (XVdL)