Sokpoppen

Radiohead, Rage Against the Machine, The Beatles, N.W.A., Nirvana en tutti quanti: allemaal kregen ze een inventieve sokpopbehandeling met aangepaste wasgoedteksten. Zo ook Slayer. Of was het Stayner?

Handscheten

Onderschat de edele handscheetkunst niet. Guy Fart draait er in elk geval zijn hand niet voor om. Check zijn virtuoze versies van Raining Blood en Angel of Death.

Shitting Mud:

Anal of Death:

Deliverance-style

Eat that, Jo met de Banjo. Probeer die slip maar eens droog te houden wanneer de man met het fluitje invalt.

Spassiba!

Ook deze twee Russen laten zich niet onbetuigd. Op balalaika en domra brengen ze een viriele versie van Angel of Death ten berde.

Hey Johnny Depp!

Verkeerd begrepen songteksten zijn altijd grappig, vooral als de onhandigste Photoshop-montages ooit, MC Hammer en Borat, de revue passeren. Iz naaiz!

SokpoppenRadiohead, Rage Against the Machine, The Beatles, N.W.A., Nirvana en tutti quanti: allemaal kregen ze een inventieve sokpopbehandeling met aangepaste wasgoedteksten. Zo ook Slayer. Of was het Stayner?HandschetenOnderschat de edele handscheetkunst niet. Guy Fart draait er in elk geval zijn hand niet voor om. Check zijn virtuoze versies van Raining Blood en Angel of Death. Shitting Mud:Anal of Death:Deliverance-styleEat that, Jo met de Banjo. Probeer die slip maar eens droog te houden wanneer de man met het fluitje invalt.Spassiba!Ook deze twee Russen laten zich niet onbetuigd. Op balalaika en domra brengen ze een viriele versie van Angel of Death ten berde. Hey Johnny Depp!Verkeerd begrepen songteksten zijn altijd grappig, vooral als de onhandigste Photoshop-montages ooit, MC Hammer en Borat, de revue passeren. Iz naaiz!