The Chemical Brothers, elektronicapioniers van het verleden en de toekomst, kennen begin juni de release van Further. Hiermee hebben Tom Rowlands en Ed Simons al hun zevende plaat gebaard. Het lijkt echter een lastige bevallig te zijn geweest, daar de mannen van Manchester zichzelf klaarblijkelijk weeral hebben heruitgezonden.

Voor Further in de winkelrekken wordt gegooid, geeft het chemische duo de fans al een voorsmaakje. Hieronder vindt u de track Espace Velocity, de twaalf minuten durende up-tempo-schijf die the Chemical Brothers weer naar een andere uithoek van de elektronicawereld tilt. Harder better faster stronger!!

Elisah Vandaele

The Chemical Brothers, elektronicapioniers van het verleden en de toekomst, kennen begin juni de release van Further. Hiermee hebben Tom Rowlands en Ed Simons al hun zevende plaat gebaard. Het lijkt echter een lastige bevallig te zijn geweest, daar de mannen van Manchester zichzelf klaarblijkelijk weeral hebben heruitgezonden. Voor Further in de winkelrekken wordt gegooid, geeft het chemische duo de fans al een voorsmaakje. Hieronder vindt u de track Espace Velocity, de twaalf minuten durende up-tempo-schijf die the Chemical Brothers weer naar een andere uithoek van de elektronicawereld tilt. Harder better faster stronger!!Elisah Vandaele