In zijn nieuwste videoclip "Famous" deelt Kanye West niet alleen de lakens met echtgenote Kim Kardashian, maar zien we ook levensechte versies van George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner en Bill Cosby in zijn bed.

Wat hebben deze sterren met elkaar gemeen? Ze speelden allemaal een rol in Kanye's leven of uitspraken. Maar volgens Consequence of Sound wil Kanye vooral de rol van de paparazzi-cultuur belichten. Belangijke momenten in het leven van zijn bedgenoten speelden zich af voor het oog van de camera's. Denk maar aan Chris Brown die zijn toenmalige vriendin Rihanna mishandelde of de beschuldigingen van verkrachting aan het adres van Bill Cosby. In deze clip vergelijkt hij de roddelbladen met voyeurs.

Inspiratie vond hij in het schilderij 'Sleep' van de Amerikaanse realistische schilder Vincent Desiderio.

De clip is de komende week exclusief op Tidal te zien, maar ook via sociale media is Famous te bekijken. (MS)

In zijn nieuwste videoclip "Famous" deelt Kanye West niet alleen de lakens met echtgenote Kim Kardashian, maar zien we ook levensechte versies van George W. Bush, Donald Trump, Anna Wintour, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner en Bill Cosby in zijn bed. Wat hebben deze sterren met elkaar gemeen? Ze speelden allemaal een rol in Kanye's leven of uitspraken. Maar volgens Consequence of Sound wil Kanye vooral de rol van de paparazzi-cultuur belichten. Belangijke momenten in het leven van zijn bedgenoten speelden zich af voor het oog van de camera's. Denk maar aan Chris Brown die zijn toenmalige vriendin Rihanna mishandelde of de beschuldigingen van verkrachting aan het adres van Bill Cosby. In deze clip vergelijkt hij de roddelbladen met voyeurs.Inspiratie vond hij in het schilderij 'Sleep' van de Amerikaanse realistische schilder Vincent Desiderio. De clip is de komende week exclusief op Tidal te zien, maar ook via sociale media is Famous te bekijken. (MS)