De geanimeerde infografiek '100 Years of Rock' laat de geschiedenis van de rock starten bij gospelliederen en hymnes. In de jaren vijftig zien we voor het eerst de term rock-'n-roll opduiken en vanaf de jaren zestig krijgen we een wirwar van verschillende genres voorgeschoteld.

Het leuke aan deze grafiek is dat je ieder moment op pauze kan duwen en een sample van een van de genres kan beluisteren. Altijd al willen weten hoe cowpunk of gothabilly klinkt? Grijp je kans! Uren plezier verzekerd met deze ludieke initiatie in muziekgeschiedenis. (LP)

De geanimeerde infografiek '100 Years of Rock' laat de geschiedenis van de rock starten bij gospelliederen en hymnes. In de jaren vijftig zien we voor het eerst de term rock-'n-roll opduiken en vanaf de jaren zestig krijgen we een wirwar van verschillende genres voorgeschoteld. Het leuke aan deze grafiek is dat je ieder moment op pauze kan duwen en een sample van een van de genres kan beluisteren. Altijd al willen weten hoe cowpunk of gothabilly klinkt? Grijp je kans! Uren plezier verzekerd met deze ludieke initiatie in muziekgeschiedenis. (LP)