Dit interactief kinderboek is een productie van de Moonbot Studios, het geesteskind van animatie-oudgediende William Joyce. De artiest werkte al voor zo'n beetje elke grote tekenfilmstudio, van Pixar tot Fox en Disney. Ook 'The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore' is een erg sfeervolle mengvorm van animatie en interactiviteit. Moonbot maakte eerder al een interactieve videoclip voor The Polyphonic Spree. Hoewel de app speciaal voor de iPad is gemaakt, is het verhaal volgens de studio een echte ode aan de boeken, en aan de kracht van het verhaal.

Het valt af te wachten of dit de toekomst wordt van het prentenboek, maar wat ons betreft mogen William Joyce en co nog veel meer van dit soort apps maken. (MD)

The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore iPad App Trailer from Moonbot Studios on Vimeo.

Dit interactief kinderboek is een productie van de Moonbot Studios, het geesteskind van animatie-oudgediende William Joyce. De artiest werkte al voor zo'n beetje elke grote tekenfilmstudio, van Pixar tot Fox en Disney. Ook 'The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore' is een erg sfeervolle mengvorm van animatie en interactiviteit. Moonbot maakte eerder al een interactieve videoclip voor The Polyphonic Spree. Hoewel de app speciaal voor de iPad is gemaakt, is het verhaal volgens de studio een echte ode aan de boeken, en aan de kracht van het verhaal. Het valt af te wachten of dit de toekomst wordt van het prentenboek, maar wat ons betreft mogen William Joyce en co nog veel meer van dit soort apps maken. (MD) The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore iPad App Trailer from Moonbot Studios on Vimeo.