Er bestaan honderden boeken over sportwagens en er bestaan honderden boeken over grafisch design. Maar de Duitse professor kunstgeschiedenis Sven Voelker is de eerste die de twee werelden samenbracht op papier.

In Go Faster bestudeert Voelker de aparte vormgeving die racewagens meekrijgen. Honderden auto's -worden wit en onbevlekt getoond naast het uiteindelijke resultaat: een anarchie van felle kleuren, opvallende motieven en schreeuwlelijke sponsorlogo's. De uitgeverij van het boek maakte als teaser een geweldige videopodcast over het uitzicht van Porsches door de jaren heen. In de film neemt Voelker u op sleeptouw door het Porsche Museum in Stuttgart, waar hij u alle trends en geheimen toont over het optutten van de ultieme Duitse sportbak.

Er bestaan honderden boeken over sportwagens en er bestaan honderden boeken over grafisch design. Maar de Duitse professor kunstgeschiedenis Sven Voelker is de eerste die de twee werelden samenbracht op papier. In Go Faster bestudeert Voelker de aparte vormgeving die racewagens meekrijgen. Honderden auto's -worden wit en onbevlekt getoond naast het uiteindelijke resultaat: een anarchie van felle kleuren, opvallende motieven en schreeuwlelijke sponsorlogo's. De uitgeverij van het boek maakte als teaser een geweldige videopodcast over het uitzicht van Porsches door de jaren heen. In de film neemt Voelker u op sleeptouw door het Porsche Museum in Stuttgart, waar hij u alle trends en geheimen toont over het optutten van de ultieme Duitse sportbak.