From Dust is een god game, zoals dat dan heet, waarin de speler in de huid kruipt van een god (met de bijhorende krachten) die zich moet ontfermen over zijn volgelingen. Peter Molyneux, die ons Populous en Black & White bracht, mag beschouwd worden als de vader van het genre.

De wereld van 'From Dust' bestaat uit vier componenten: water, lava, aarde en flora. Als speler ben je in staat om deze te herschikken en zo het perfecte eiland te creëren voor de inboorlingen, die je in ruil zullen aanbidden. Je moet echter oppassen voor de natuurrampen die elk momenten kunnen losbarsten.

'From Dust' is momenteel te verkrijgen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Later dit jaar komt ook een versie voor PC uit.

(DDG)

From Dust is een god game, zoals dat dan heet, waarin de speler in de huid kruipt van een god (met de bijhorende krachten) die zich moet ontfermen over zijn volgelingen. Peter Molyneux, die ons Populous en Black & White bracht, mag beschouwd worden als de vader van het genre. De wereld van 'From Dust' bestaat uit vier componenten: water, lava, aarde en flora. Als speler ben je in staat om deze te herschikken en zo het perfecte eiland te creëren voor de inboorlingen, die je in ruil zullen aanbidden. Je moet echter oppassen voor de natuurrampen die elk momenten kunnen losbarsten. 'From Dust' is momenteel te verkrijgen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Later dit jaar komt ook een versie voor PC uit. (DDG)