Ron Galella is de godfather van alle paparazzi. Marlon Brando sloeg hem vijf tanden uit de mond en Jacqueline Kennedy Onassis besloot hem meermaals te vervolgen. Als geen ander drong Galella door tot het privéleven van Amerikaanse celebs, al gaf hij met zijn geweldige beelden tegelijkertijd een immense boost aan de populariteit van zijn slachtoffers.

In de documentaire Smash His Camera onthult de bijna tachtigjarige Galella zijn motivatie en manier van werken, maar ook voor- en tegenstanders van Galella mogen hun zegje doen. Kunstenaar of rioolpersrat, de keuze is aan u.

Ron Galella is de godfather van alle paparazzi. Marlon Brando sloeg hem vijf tanden uit de mond en Jacqueline Kennedy Onassis besloot hem meermaals te vervolgen. Als geen ander drong Galella door tot het privéleven van Amerikaanse celebs, al gaf hij met zijn geweldige beelden tegelijkertijd een immense boost aan de populariteit van zijn slachtoffers. In de documentaire Smash His Camera onthult de bijna tachtigjarige Galella zijn motivatie en manier van werken, maar ook voor- en tegenstanders van Galella mogen hun zegje doen. Kunstenaar of rioolpersrat, de keuze is aan u.