Vorig jaar lanceerde Philips de indrukwekkende 21:9-televisie waarmee je films kunt bekijken in waar cinemaformaat. Om je ten volle van die gigantische beeldbuis te laten genieten, storten ze zich nu ook op het maken van film. Samen met het productiehuis van kaskrakers als Alien en Gladiator ging Philips op zoek naar ideeën voor verrassende kortfilms.

De vijf geselecteerde projecten zijn gebundeld onder de titel Parallel Lines en bezorgen je een gevarieerde avond van avontuurlijke animatie tot zwarte sciencefiction. Tot de makers behoren onder meer de regisseurs die videoclips inblikten voor REM, Lily Allen, Oasis en The Streets. Parallel Lines is vanaf april (uitsluitend) online te bekijken en ziet er natuurlijk helemaal top uit met de Ambiplayer op de Philips televisies. De trailer van Parallel Lines is nu al te zien op de Facebookpagina van Philips Cinema.

Vorig jaar lanceerde Philips de indrukwekkende 21:9-televisie waarmee je films kunt bekijken in waar cinemaformaat. Om je ten volle van die gigantische beeldbuis te laten genieten, storten ze zich nu ook op het maken van film. Samen met het productiehuis van kaskrakers als Alien en Gladiator ging Philips op zoek naar ideeën voor verrassende kortfilms. De vijf geselecteerde projecten zijn gebundeld onder de titel Parallel Lines en bezorgen je een gevarieerde avond van avontuurlijke animatie tot zwarte sciencefiction. Tot de makers behoren onder meer de regisseurs die videoclips inblikten voor REM, Lily Allen, Oasis en The Streets. Parallel Lines is vanaf april (uitsluitend) online te bekijken en ziet er natuurlijk helemaal top uit met de Ambiplayer op de Philips televisies. De trailer van Parallel Lines is nu al te zien op de Facebookpagina van Philips Cinema.