Net als in het vorige deel, genaamd"the stick of truth", speel je de rol van 'the new kid' die samen met Eric, Stan, Kyle en Kenny bizarre avonturen zal beleven. Dit keer is het geen Fantasy RPG maar een superhelden RPG met "Coon and Friends" in de hoofdrol.

Ambitieus

Wanneer de game uitkomt is nog niet duidelijk, maar de verwachtingen zijn hoog gespannen. De trailer is veelbelovend en duidelijk is dat ze het succes van de vorige game willen overtreffen. "That was BARELY even an RPG Kyle, the combat SUCKED. We're going to do it BIGGER and we will settle for NOTHING LESS THAN 9.5 on Gamespot" roept personage Eric Cartman in de trailer. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en hebben veel zin in "The Fractured but Whole".

(MvdW)

Net als in het vorige deel, genaamd"the stick of truth", speel je de rol van 'the new kid' die samen met Eric, Stan, Kyle en Kenny bizarre avonturen zal beleven. Dit keer is het geen Fantasy RPG maar een superhelden RPG met "Coon and Friends" in de hoofdrol.Ambitieus Wanneer de game uitkomt is nog niet duidelijk, maar de verwachtingen zijn hoog gespannen. De trailer is veelbelovend en duidelijk is dat ze het succes van de vorige game willen overtreffen. "That was BARELY even an RPG Kyle, the combat SUCKED. We're going to do it BIGGER and we will settle for NOTHING LESS THAN 9.5 on Gamespot" roept personage Eric Cartman in de trailer. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en hebben veel zin in "The Fractured but Whole".(MvdW)