Stromae is hot. Op Coachella gaf hij een spetterend optreden en tijdens Jimmy Kimmel Live! ging het publiek volledig uit zijn dak op de tonen van zijn nieuwste hit 'carmen'. En het gaat verder. Niet enkel bewerkte Major Lazer 'Ave Cesaria' door er nieuwe beats aan toe te voegen, beide partijen ontmoetten elkaar ook om een eventuele samenwerking te bespreken.

Dat producer Diplo van Major Lazer grote fan is onze nationale trots, liet hij al vaker blijken. Zo riep hij Stromae tijdens een show in Parijs op het podium om het publiek te trakteren met een mash-up van Papaoutai en Bumayé. Het was een eerste samenwerking, en duidelijk niet de laatste. (FDC)

Beluister de remix hier

Stromae is hot. Op Coachella gaf hij een spetterend optreden en tijdens Jimmy Kimmel Live! ging het publiek volledig uit zijn dak op de tonen van zijn nieuwste hit 'carmen'. En het gaat verder. Niet enkel bewerkte Major Lazer 'Ave Cesaria' door er nieuwe beats aan toe te voegen, beide partijen ontmoetten elkaar ook om een eventuele samenwerking te bespreken.Dat producer Diplo van Major Lazer grote fan is onze nationale trots, liet hij al vaker blijken. Zo riep hij Stromae tijdens een show in Parijs op het podium om het publiek te trakteren met een mash-up van Papaoutai en Bumayé. Het was een eerste samenwerking, en duidelijk niet de laatste. (FDC)Beluister de remix hier