1 Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One

Meer nog dan GTA met paarden is dit virtuoze eerbetoon aan een rist filmklassiekers en hun iconografie de beste western die u ooit gezien hebt.

2 God of War

PS4

In dit mythologische avontuur is Kratos zowel een testosteronrijke halfgod als een getormenteerde antiheld met een fascinerend achtergrondverhaal.

3 Shadow of the Colossus

PS4

Zestien kolossale wezens moeten opgespoord, beklommen en geëlimineerd worden. Deze actierijke platformpuzzel oogt als remaster nog mooier en mysterieuzer.

4 Tetris Effect

PS4

Opnieuw koppelt Tetsuya Mizuguchi, de maker van culttoppers Rez en Lumines, oersterke gameplay aan muzikale sfeerschepping. Verslavend, ook in VR.

5 Frostpunk

Pc

Bouw een nieuwe stad waarin de bevolking na postapocalyptische gebeurtenissen kan overleven. Een bouwsimulator verpakt als steampunk in de sneeuw.

6 Monster Hunter: World

Pc , PS4, Xbox One

Besluip, achtervolg en open de klopjacht op stammen van reptielachtige wezens, van kleine hagedissen tot monsterlijk grote dino's en draken.

7 Marvel's Spider-Man

PS4

Niet alleen een van de beste Spider-Man games ooit, maar gewoon ook het knapste superheldenspel sinds Arkham Knight.

8 Dead Cells

Pc, PS4, Nintendo Switch, Xbox One

Mix de originele versies van Prince of Persia en Castlevania met Metroid en Dark Souls en je krijgt deze vlijmscherpe actie-rpg met ninjahoofdfiguur.

9 Forza Horizon 4

Pc, Xbox One

Sjees rond in tot de verbeelding sprekende racebakken, terwijl de seizoenen rondom je dynamisch veranderen en het rijgedrag van de wagens beïnvloeden.

10 Detroit: Become Human

PS4

Spelauteur David Cage haalt hier niet hetzelfde hoge niveau als bij Heavy Rain, maar hij vertelt wederom op onnavolgbare wijze een persoonlijk verhaal.

2
7
9
10