De brandweer trof in zijn huis in het zuiden van Parijs, "een persoon met een hartstilstand" aan, klonk het bij de hulpdiensten. Volgens een bron dichtbij het onderzoek werd een uur later zijn dood vastgesteld, en werden in de buurt van zijn lichaam medicijnen gevonden.

De Franse televisiepresentatrice Flavie Flament beschuldigde David Hamilton er onlangs van dat hij haar als tiener verkracht heeft. Hamilton ontkende de beschuldigingen en kondigde aan haar te zullen aanklagen voor smaad. "Ik ben onschuldig en moet ook zo behandeld worden", zei hij dinsdag nog in een verklaring aan het Franse persagentschap AFP.

(Belga/RR)

De brandweer trof in zijn huis in het zuiden van Parijs, "een persoon met een hartstilstand" aan, klonk het bij de hulpdiensten. Volgens een bron dichtbij het onderzoek werd een uur later zijn dood vastgesteld, en werden in de buurt van zijn lichaam medicijnen gevonden. De Franse televisiepresentatrice Flavie Flament beschuldigde David Hamilton er onlangs van dat hij haar als tiener verkracht heeft. Hamilton ontkende de beschuldigingen en kondigde aan haar te zullen aanklagen voor smaad. "Ik ben onschuldig en moet ook zo behandeld worden", zei hij dinsdag nog in een verklaring aan het Franse persagentschap AFP. (Belga/RR)