Sommige kunstenaars, zoals Basquiat of Picasso, hebben zo'n duidelijke eigen stijl dat ze in iedere vorm te herkennen zijn. Althans, dat is toch wat programmeur Gene Kogan wil bewijzen met zijn video "Why is a raven like a writing desk?". Kogan creëerde 17 filters gebaseerd op bekende schilderijen als De Schreeuw van Munch of Sterrennacht van Van Gogh en legde deze over een al even bekende filmscène.

Het theekransje uit Disney's Alice in Wonderland is gek genoeg om deze kakofonie van stijlen te kunnen dragen en de film krijgt er zelfs iets extra door. Mogen we dan nu deze filters voor onze Instagramfoto's?

Sommige kunstenaars, zoals Basquiat of Picasso, hebben zo'n duidelijke eigen stijl dat ze in iedere vorm te herkennen zijn. Althans, dat is toch wat programmeur Gene Kogan wil bewijzen met zijn video "Why is a raven like a writing desk?". Kogan creëerde 17 filters gebaseerd op bekende schilderijen als De Schreeuw van Munch of Sterrennacht van Van Gogh en legde deze over een al even bekende filmscène. Het theekransje uit Disney's Alice in Wonderland is gek genoeg om deze kakofonie van stijlen te kunnen dragen en de film krijgt er zelfs iets extra door. Mogen we dan nu deze filters voor onze Instagramfoto's?