Ee komt een vervolg op 'Snow White And The Huntsman', maar dan wel zonder hoofdrolspeelster Kristen Stewart. Dat schrijft Us Weekly. De actrice, die een affaire had met de regisseur van de film, heeft vriendelijk bedankt voor het vervolg. De affaire tussen de actrice en de regisseur zorgde voor een breuk tussen Kristen en haar vriend, Robert Pattinson. Maar ook regisseur Sanders en zijn vrouw Liberty Ross gingen uit elkaar.

Doen wel terug mee: Chris Hemsworth en Charlize Theron. Zij zullen in de nieuwe film dezelfde rollen opnieuw voor hun rekening nemen. Het verhaal in de tweede film zal draaien rond de ontmoeting tussen de personages 'The Huntsman' en Ravenna, de boze koningin die Sneeuwwitje door de jager wil laten vermoorden.

De nieuwe film zal geregisseerd worden door Frank Darabont, bekend van films als 'The Green Mile' en 'The Shawshank Redemption'. Wanneer de film in de zalen zal verschijnen is niet bekend.

Bekijk hier de trailer van de eerste film (mét Kristen Stewart):

Ee komt een vervolg op 'Snow White And The Huntsman', maar dan wel zonder hoofdrolspeelster Kristen Stewart. Dat schrijft Us Weekly. De actrice, die een affaire had met de regisseur van de film, heeft vriendelijk bedankt voor het vervolg. De affaire tussen de actrice en de regisseur zorgde voor een breuk tussen Kristen en haar vriend, Robert Pattinson. Maar ook regisseur Sanders en zijn vrouw Liberty Ross gingen uit elkaar.Doen wel terug mee: Chris Hemsworth en Charlize Theron. Zij zullen in de nieuwe film dezelfde rollen opnieuw voor hun rekening nemen. Het verhaal in de tweede film zal draaien rond de ontmoeting tussen de personages 'The Huntsman' en Ravenna, de boze koningin die Sneeuwwitje door de jager wil laten vermoorden. De nieuwe film zal geregisseerd worden door Frank Darabont, bekend van films als 'The Green Mile' en 'The Shawshank Redemption'. Wanneer de film in de zalen zal verschijnen is niet bekend. Bekijk hier de trailer van de eerste film (mét Kristen Stewart):