De politie van Nantucket onderzoekt sinds november 2017 een klacht van de moeder van de jongen, voormalig nieuwsanker bij WCVB-TV Heather Unruh. Volgens haar stak Spacey in 2016 verschillende keren zijn hand in de broek gestoken van haar 18-jarige zoon. Hij zou hebben kunnen ontsnappen doordat een vrouw binnenkwam in de badkamer waar de feiten zich afspeelden.

Volgens de procureur van het eilandje voor de kust van Massachusetss zal Spacey op 7 januari in verdenking worden gesteld voor aanranding van de eerbaarheid en slagen en verwondingen.

Spacey wordt door verschillende mannen beschuldigd van ongewenste intimiteiten. De eerste die met zijn verhaal naar buiten kwam, was acteur Anthony Rapp, die zei dat hij als 14-jarige lastiggevallen werd door de acteur. Spacey werd ontslagen uit de reeks House Of Cards, waarin hij het hoofdpersonage Frank Underwood vertolkte, en geknipt uit de reeds afgewerkte versie van de film All The Money In The World, waarin hij werd vervangen door Christopher Plummer.

Opnieuw een teken van leven

Enkele minuten voor het nieuws bekendraakte dat Spacey opnieuw wordt verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zette hij een video online, zijn eerste teken van leven in maanden. Spacey, in de rol van Frank Underwood, zegt dat hij de klachten die tegen hem zijn ingediend, zal overwinnen, en dat hij zijn carrière nieuw leven zal inblazen. De video werd inmiddels meer dan 6 miljoen keer bekeken en kreeg 43 000 keer neerwaartse duimpjes, maar, opvallend, drie keer zo veel opwaartse.

De politie van Nantucket onderzoekt sinds november 2017 een klacht van de moeder van de jongen, voormalig nieuwsanker bij WCVB-TV Heather Unruh. Volgens haar stak Spacey in 2016 verschillende keren zijn hand in de broek gestoken van haar 18-jarige zoon. Hij zou hebben kunnen ontsnappen doordat een vrouw binnenkwam in de badkamer waar de feiten zich afspeelden.Volgens de procureur van het eilandje voor de kust van Massachusetss zal Spacey op 7 januari in verdenking worden gesteld voor aanranding van de eerbaarheid en slagen en verwondingen.Spacey wordt door verschillende mannen beschuldigd van ongewenste intimiteiten. De eerste die met zijn verhaal naar buiten kwam, was acteur Anthony Rapp, die zei dat hij als 14-jarige lastiggevallen werd door de acteur. Spacey werd ontslagen uit de reeks House Of Cards, waarin hij het hoofdpersonage Frank Underwood vertolkte, en geknipt uit de reeds afgewerkte versie van de film All The Money In The World, waarin hij werd vervangen door Christopher Plummer.Enkele minuten voor het nieuws bekendraakte dat Spacey opnieuw wordt verdacht van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zette hij een video online, zijn eerste teken van leven in maanden. Spacey, in de rol van Frank Underwood, zegt dat hij de klachten die tegen hem zijn ingediend, zal overwinnen, en dat hij zijn carrière nieuw leven zal inblazen. De video werd inmiddels meer dan 6 miljoen keer bekeken en kreeg 43 000 keer neerwaartse duimpjes, maar, opvallend, drie keer zo veel opwaartse.