Amy Winehouse liet het leven in 2011, maar ze is nog steeds erg populair. De biografische documentaire 'Amy' trok volle zalen en kon op heel wat positieve recensies rekenen. Dit keer gaat het om een biopic naar een scenario van de Ierse Kirsten Sheridan, die in 2002 een Oscarnominatie kreeg voor 'In America'.

'De muziek van Amy raakt het publiek, omdat het voor haar zo persoonlijk was. Haar kwetsbaarheid was net haar sterkte. Ze werd beschouwd als een diva, een getormenteerd genie, een prooi van de tabloidbladen. Wij willen een nieuwe kijk geven op haar leven en haar carrière', vertelt Sheridan ambitieus aan Variety. (AB)

Amy Winehouse liet het leven in 2011, maar ze is nog steeds erg populair. De biografische documentaire 'Amy' trok volle zalen en kon op heel wat positieve recensies rekenen. Dit keer gaat het om een biopic naar een scenario van de Ierse Kirsten Sheridan, die in 2002 een Oscarnominatie kreeg voor 'In America'. 'De muziek van Amy raakt het publiek, omdat het voor haar zo persoonlijk was. Haar kwetsbaarheid was net haar sterkte. Ze werd beschouwd als een diva, een getormenteerd genie, een prooi van de tabloidbladen. Wij willen een nieuwe kijk geven op haar leven en haar carrière', vertelt Sheridan ambitieus aan Variety. (AB)