De cast van The Amazing Spider-Man 2 is stilaan volledig. In oktober 2012 raakte bekend dat Shailene Woodley de rol van Mary-Jane Watson op zich zou nemen, en in december werd Dane DeHaan aangekondigd als de nieuws Harry Osborn. Het was afwachten of Harry's vader en tevens de eerste Green Goblin, Norman Osborn, ook in de film te zien zou zijn.

Norman Osborn is een cruciaal personage in de Spider-Manreeks. Hij is als het ware een mentor voor Peter Parker. Deze vriendschapsrelatie loopt echter uit op een sisser, want Norman krijgt het kwaad over zich heen en verandert van goedaardig industriemagnaat naar kwaadaardige Green Goblin. In de vorige Spider-Mantrilogie van Sam Raimi kroop Willem Dafoe in Osborns maatpak.

Hoewel meteen gefluisterd wordt dat de Green Goblin in de film zal opduiken, is dit nog niet officieel bevestigd. Er zit immers al een grote groep schurken in de film. Eerder werd al bevestigd dat Oscarwinnaar Jamie Fox de verdorven Electro zou spelen. Ook Rhino zal te zien zijn, zij het in de vorm van Paul Giamatti.

Andrew Garfield mag zich opnieuw in de strakke blauw-rode spandex van Spider-Man hijsen. Ook Emma Stone, Sally Field en Martin Sheen keren terug voor The Amazing Spider-Man 2. Vanaf 18 april 2014 kan u de Spinnenman weer in volle glorie in de zalen bewonderen. (TR)

De cast van The Amazing Spider-Man 2 is stilaan volledig. In oktober 2012 raakte bekend dat Shailene Woodley de rol van Mary-Jane Watson op zich zou nemen, en in december werd Dane DeHaan aangekondigd als de nieuws Harry Osborn. Het was afwachten of Harry's vader en tevens de eerste Green Goblin, Norman Osborn, ook in de film te zien zou zijn. Norman Osborn is een cruciaal personage in de Spider-Manreeks. Hij is als het ware een mentor voor Peter Parker. Deze vriendschapsrelatie loopt echter uit op een sisser, want Norman krijgt het kwaad over zich heen en verandert van goedaardig industriemagnaat naar kwaadaardige Green Goblin. In de vorige Spider-Mantrilogie van Sam Raimi kroop Willem Dafoe in Osborns maatpak. Hoewel meteen gefluisterd wordt dat de Green Goblin in de film zal opduiken, is dit nog niet officieel bevestigd. Er zit immers al een grote groep schurken in de film. Eerder werd al bevestigd dat Oscarwinnaar Jamie Fox de verdorven Electro zou spelen. Ook Rhino zal te zien zijn, zij het in de vorm van Paul Giamatti. Andrew Garfield mag zich opnieuw in de strakke blauw-rode spandex van Spider-Man hijsen. Ook Emma Stone, Sally Field en Martin Sheen keren terug voor The Amazing Spider-Man 2. Vanaf 18 april 2014 kan u de Spinnenman weer in volle glorie in de zalen bewonderen. (TR)