Een Tsjechische rechter in Praag heeft Randy Blythe vrijgesproken van slagen en verwondingen met de dood van een fan tot gevolg. De frontman van de metalband Lamb of God maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Blythe werd vorige zomer in Tsjechië opgepakt en verliet de gevangenis na vijf weken, na het betalen van een borgsom van ruim 300.000 euro.

Lamb Of God speelde in 2010 een show in Praag. Volgens de aanklacht zou Blythe tijdens het optreden een fan van het podium hebben geduwd. De 19-jarige fan overleed enkele weken later aan de verwondingen. Blythe, die voor vijf jaar de gevangenis kon invliegen, is altijd blijven beweren dat hij de jongen geen pijn heeft aangedaan. Hij is vrijwillig in Tsjechië het proces gaan bijwonen.

Lamb Of God is een Amerikaanse trash- en speedmetalband die al meer dan twee miljoen albums verkocht. Randy Blythe startte in 1990 de groep op, samen met de broers Chris en Willie Adler, Mark Morton en John Campbell. In 2007 ontvingen ze een Grammy-nominatie voor het album 'Sacrament'. (XVdL)

Lamb Of God - Redneck

Een Tsjechische rechter in Praag heeft Randy Blythe vrijgesproken van slagen en verwondingen met de dood van een fan tot gevolg. De frontman van de metalband Lamb of God maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Blythe werd vorige zomer in Tsjechië opgepakt en verliet de gevangenis na vijf weken, na het betalen van een borgsom van ruim 300.000 euro. Lamb Of God speelde in 2010 een show in Praag. Volgens de aanklacht zou Blythe tijdens het optreden een fan van het podium hebben geduwd. De 19-jarige fan overleed enkele weken later aan de verwondingen. Blythe, die voor vijf jaar de gevangenis kon invliegen, is altijd blijven beweren dat hij de jongen geen pijn heeft aangedaan. Hij is vrijwillig in Tsjechië het proces gaan bijwonen. Lamb Of God is een Amerikaanse trash- en speedmetalband die al meer dan twee miljoen albums verkocht. Randy Blythe startte in 1990 de groep op, samen met de broers Chris en Willie Adler, Mark Morton en John Campbell. In 2007 ontvingen ze een Grammy-nominatie voor het album 'Sacrament'. (XVdL) Lamb Of God - Redneck