Yo-Landi Vi$$er - ja, de naam hoort zo geschreven te worden - het vrouwelijke deel van het Zuid-Afrikaanse rariteitenkabinet Die Antwoord zet binnenkort misschien haar eerste stappen in de filmwereld voor de Engelstalige herwerking van The Girl With The Dragon Tattoo van David Fincher .

Voor de rol van cyber-punk Lisbeth Salander werd eerder al gepraat met Carey Mullligan en Kristen Stewart, maar nu viel Finchers oog dus ook op Vi$$er. Voor meer informatie of Vi$$er effectief haar acteerdebuut maakt houdt u best de Knack Focus website in de gaten.

Hieronder de uitermate ''zeffe'' clip waarmee Die Antwoord een aantal maanden geleden in geen tijd de wereld veroverde.

Elisah Vandaele

Yo-Landi Vi$$er - ja, de naam hoort zo geschreven te worden - het vrouwelijke deel van het Zuid-Afrikaanse rariteitenkabinet Die Antwoord zet binnenkort misschien haar eerste stappen in de filmwereld voor de Engelstalige herwerking van The Girl With The Dragon Tattoo van David Fincher . Voor de rol van cyber-punk Lisbeth Salander werd eerder al gepraat met Carey Mullligan en Kristen Stewart, maar nu viel Finchers oog dus ook op Vi$$er. Voor meer informatie of Vi$$er effectief haar acteerdebuut maakt houdt u best de Knack Focus website in de gaten. Hieronder de uitermate ''zeffe'' clip waarmee Die Antwoord een aantal maanden geleden in geen tijd de wereld veroverde. Elisah Vandaele