Woody Allen heeft eindelijk de volledige cast van zijn volgende film Midnight in Paris bij elkaar. Blijkt dat de Amerikaanse opperneuroot veel van zijn gewoonlijke muzen achterwege heeft gelaten in ruil voor vers talent.

Doen zeker mee: Adrien Brody, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Michael Sheen, Owen Wilson en jawel, zoals al bekend was, een rolletje voor Carla - mevrouw Sarkozy - Bruni. De laatst toegevoegde naam is Alison Pill (ook wel bekend van Milk). Voor Adrien Brody (The Pianist) gaat een droom in vervulling: "Wanneer ik gevraagd werd naar regisseurs met wie ik graag zou willen samenwerken, was dat altijd Woody Allen." Brody zal evenwel enkel een cameo voor zijn rekening nemen.

De opnames van Midnight in Paris beginnen deze zomer. Het wordt een romantische komedie over een familie die op zakenreis gaat naar de Franse hoofdstad, waarbij het leven van een jong verloofd koppel in het gezin ingrijpend verandert. Met een typisch snuifje Allen: de film handelt over de illusie die mensen hebben dat een ander leven beter is dan dat van henzelf.

Sanne Jehoul

Allen tijdens een persconferentie in Cannes over zijn laatste film, You Will Meet a Tall Dark Stranger:

Woody Allen heeft eindelijk de volledige cast van zijn volgende film Midnight in Paris bij elkaar. Blijkt dat de Amerikaanse opperneuroot veel van zijn gewoonlijke muzen achterwege heeft gelaten in ruil voor vers talent. Doen zeker mee: Adrien Brody, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Michael Sheen, Owen Wilson en jawel, zoals al bekend was, een rolletje voor Carla - mevrouw Sarkozy - Bruni. De laatst toegevoegde naam is Alison Pill (ook wel bekend van Milk). Voor Adrien Brody (The Pianist) gaat een droom in vervulling: "Wanneer ik gevraagd werd naar regisseurs met wie ik graag zou willen samenwerken, was dat altijd Woody Allen." Brody zal evenwel enkel een cameo voor zijn rekening nemen. De opnames van Midnight in Paris beginnen deze zomer. Het wordt een romantische komedie over een familie die op zakenreis gaat naar de Franse hoofdstad, waarbij het leven van een jong verloofd koppel in het gezin ingrijpend verandert. Met een typisch snuifje Allen: de film handelt over de illusie die mensen hebben dat een ander leven beter is dan dat van henzelf. Sanne Jehoul Allen tijdens een persconferentie in Cannes over zijn laatste film, You Will Meet a Tall Dark Stranger: