Welke was de opmerkelijkste Music For Life-actie ooit? Dat was de hamvraag van Knack Focus' Klik For Life-actie. In totaal 2.332 surfers brachten hun stem uit voor een van de tien genomineerden. En de winnaar issss.... 'Gevangen for Life', ofte de gedetineerden van de gevangenis van Brugge die in 2010 2.500 pannekoeken bakten en 2650 kilometer bijeen fietsen - op hometrainers, veronderstellen we. Zij - of op zijn minst de gevangenisdirecteur - krijgen het beloofde cadeau: deze geweldige illustratie van Serge Baeken!

TIP: Zet de speakers van je computer aan, beweeg met je cursor over de tekening voor extra audio, en geniet van dit meesterwerk.


Knack Focus For Life

Ook Knack Focus gives a shit. Wij stelden een shortlist samen van de opmerkelijkste en moedigste acties van de vijf edities, u mag kiezen welke u nu de allerbeste vindt. Voor elke klik geven wij 1 euro aan Music For Life. De actie met de meeste stemmen wint dit uniek kunstwerk van Serge Baeken in posterformaat.

Hoe deelnemen? Klik hier en kies uw favoriete inzamelactie.

TIP: Zet de speakers van je computer aan, beweeg met je cursor over de tekening voor extra audio, en geniet van dit meesterwerk.Knack Focus For LifeOok Knack Focus gives a shit. Wij stelden een shortlist samen van de opmerkelijkste en moedigste acties van de vijf edities, u mag kiezen welke u nu de allerbeste vindt. Voor elke klik geven wij 1 euro aan Music For Life. De actie met de meeste stemmen wint dit uniek kunstwerk van Serge Baeken in posterformaat. Hoe deelnemen? Klik hier en kies uw favoriete inzamelactie.