Veel details wilde de Amerikaanse acteur Willem Dafoe niet kwijt over de nieuwe animatiefilm 'Finding Dory'. Alleen dat hij opnieuw de stem van de wijze vis Gill voor zijn rekening zal nemen. En dat de vervolgfilm nóg beter wordt dan de eerste, 'Finding Nemo'.

'Finding' Nemo, uitgebracht in 2003, was destijds een gigantisch kassucces en verzamelde meer dan dertig prijzen, waaronder een Oscar voor Beste Animatiefilm.

In de sequel zal de paletdoktersvis Dory ingesproken worden door Ellen Degeneres. Finding Dory gaat in juni 2016 in première. (DB)

Veel details wilde de Amerikaanse acteur Willem Dafoe niet kwijt over de nieuwe animatiefilm 'Finding Dory'. Alleen dat hij opnieuw de stem van de wijze vis Gill voor zijn rekening zal nemen. En dat de vervolgfilm nóg beter wordt dan de eerste, 'Finding Nemo'. 'Finding' Nemo, uitgebracht in 2003, was destijds een gigantisch kassucces en verzamelde meer dan dertig prijzen, waaronder een Oscar voor Beste Animatiefilm. In de sequel zal de paletdoktersvis Dory ingesproken worden door Ellen Degeneres. Finding Dory gaat in juni 2016 in première. (DB)