Bij ons kwam de avonturen-horrorfilm rond een scoutskamp in de Ardennen eind oktober in de zalen. Intussen werden de rechten al verkocht aan een handvol landen, waaronder Groot-Brittannië. Nu dus ook in de VS. Dat meldt De Standaard.

'Welp' zal er deze zomer al te zien zijn. De prent wordt er verdeeld door Artsploitation Films. In het najaar is de film ook verkrijgbaar op dvd en video on demand.

De sappige mix van avontuur à la Spielbergs Amblincatalogus uit de eighties en old school slasherfun genre Craven en Hooper uit de seventies, sloeg - ondanks de heisa rond het oordeel van de filmkeuringscommissie om er geen KNT-label op te plakken - goed aan in de Vlaamse filmzalen. Ruim 75.000 bioscoopgangers zagen de film. De hoofdrollen in 'Welp' worden vertolkt door Maurice Luijten, Gill Eeckelaert, Titus De Voogdt, Stef Aerts en Evelien Bosmans.

Bij ons kwam de avonturen-horrorfilm rond een scoutskamp in de Ardennen eind oktober in de zalen. Intussen werden de rechten al verkocht aan een handvol landen, waaronder Groot-Brittannië. Nu dus ook in de VS. Dat meldt De Standaard.'Welp' zal er deze zomer al te zien zijn. De prent wordt er verdeeld door Artsploitation Films. In het najaar is de film ook verkrijgbaar op dvd en video on demand. De sappige mix van avontuur à la Spielbergs Amblincatalogus uit de eighties en old school slasherfun genre Craven en Hooper uit de seventies, sloeg - ondanks de heisa rond het oordeel van de filmkeuringscommissie om er geen KNT-label op te plakken - goed aan in de Vlaamse filmzalen. Ruim 75.000 bioscoopgangers zagen de film. De hoofdrollen in 'Welp' worden vertolkt door Maurice Luijten, Gill Eeckelaert, Titus De Voogdt, Stef Aerts en Evelien Bosmans.