De Vlaamse kortfilm "Baghdad Messi" heeft zijn 25ste internationale onderscheiding binnen. Op het NOFI 2013 Filmfestival van Los Angeles won de film van regisseur Sahim Omar Kalifa de prijs van beste film in de categorie "professional filmmakers", zo meldt het productiehuis a team productions.

Met zijn 25ste prijs treedt de kortfilm over de voetbalgekke Iraakse 8-jarige jongen Hamoudi in de voetsporen van "Land of the Heroes", de vorige kortfilm van Sahim Omar Kalifa. Die had ruim 150 festivalvertoningen en behaalde wereldwijd 24 awards, aldus a team productions, dat beide kortfilms produceerde.

Het NOFI World festival of Student and Non-commercial films focust volgens het productiehuis op niet-commerciële films, met inzendingen uit de hele wereld. (Belga)

De Vlaamse kortfilm "Baghdad Messi" heeft zijn 25ste internationale onderscheiding binnen. Op het NOFI 2013 Filmfestival van Los Angeles won de film van regisseur Sahim Omar Kalifa de prijs van beste film in de categorie "professional filmmakers", zo meldt het productiehuis a team productions. Met zijn 25ste prijs treedt de kortfilm over de voetbalgekke Iraakse 8-jarige jongen Hamoudi in de voetsporen van "Land of the Heroes", de vorige kortfilm van Sahim Omar Kalifa. Die had ruim 150 festivalvertoningen en behaalde wereldwijd 24 awards, aldus a team productions, dat beide kortfilms produceerde. Het NOFI World festival of Student and Non-commercial films focust volgens het productiehuis op niet-commerciële films, met inzendingen uit de hele wereld. (Belga)