"Mixed Kebab", de nieuwe film van Guy Lee Thys, en Geoffrey Enthovens meermaals bekroonde "Hasta la vista" zijn geselecteerd voor het Cinequest Festival. Het Amerikaanse filmfestival, dat van 28 februari tot 11 maart loopt in Californië, concentreert op de ontdekking van nieuwe en opkomende talenten in de filmwereld.

Ook de drie korte films "Het bijzondere leven van Rocky de Vlaeminck" van Kevin Meul, "Shattered Past" van Boris Sverlow en "27" van Nicolas Daenens staan op het programma.

Mixed Kebab
"Mixed Kebab" krijgt in San Jose zijn internationale première. De film gaat over een Antwerpse jongeman van Turkse origine die zijn homoseksualiteit verbergt uit schrik voor zijn conservatieve familie. De belangrijkste rollen worden vertolkt door Cem Akkanat, Simon Van Buyten, Gamze Tazim, Lukas Dewolf en Karlijn Sileghem. Vorig jaar was "Mixed Kebab" nog in avant-première te zien op het Filmfestival van Oostende.

Hasta la vista

"Hasta la vista" vertelt het verhaal van drie jonge wijnliefhebbers met een handicap die op wijntour naar Spanje trekken op zoek naar seks. Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Tom Audenaert en Isabelle De Hertogh nemen de hoofdrollen voor hun rekening. (Belga/DB)

"Mixed Kebab", de nieuwe film van Guy Lee Thys, en Geoffrey Enthovens meermaals bekroonde "Hasta la vista" zijn geselecteerd voor het Cinequest Festival. Het Amerikaanse filmfestival, dat van 28 februari tot 11 maart loopt in Californië, concentreert op de ontdekking van nieuwe en opkomende talenten in de filmwereld.Ook de drie korte films "Het bijzondere leven van Rocky de Vlaeminck" van Kevin Meul, "Shattered Past" van Boris Sverlow en "27" van Nicolas Daenens staan op het programma. Mixed Kebab "Mixed Kebab" krijgt in San Jose zijn internationale première. De film gaat over een Antwerpse jongeman van Turkse origine die zijn homoseksualiteit verbergt uit schrik voor zijn conservatieve familie. De belangrijkste rollen worden vertolkt door Cem Akkanat, Simon Van Buyten, Gamze Tazim, Lukas Dewolf en Karlijn Sileghem. Vorig jaar was "Mixed Kebab" nog in avant-première te zien op het Filmfestival van Oostende. Hasta la vista"Hasta la vista" vertelt het verhaal van drie jonge wijnliefhebbers met een handicap die op wijntour naar Spanje trekken op zoek naar seks. Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Tom Audenaert en Isabelle De Hertogh nemen de hoofdrollen voor hun rekening. (Belga/DB)