Met wat creativiteit, spielerei en technische bagage krijg je zowat alles geklaard op het internet geklaard. Enkele fantasierijke internauten monteerden een generiek voor Star Wars met de herkenbare ingrediënten uit de (cult-)intro van het eerste Trui Detective-seizoen.

Deze keer geen Matthew McConaughey en Woody Harrelson die de revue passeren; maar wel Stormtrooper, Prinses Leia, Darth Vader en de andere protagonisten uit Star Wars op de aanstekelijke deuntjes van de song Far From Any Road van de The Handsome Family. En de mayonaise werkt uitstekend. Oordeel zelf.

Deze video vergelijkt de mash-up met de originele generiek, om een beeld te krijgen van het geleverd werk.

Uiteraard mag de originele generiek van True Detective Seizoen 1 niet ontbreken, zonder twijfel een van de beste intro's ooit voor een serie.

Met wat creativiteit, spielerei en technische bagage krijg je zowat alles geklaard op het internet geklaard. Enkele fantasierijke internauten monteerden een generiek voor Star Wars met de herkenbare ingrediënten uit de (cult-)intro van het eerste Trui Detective-seizoen. Deze keer geen Matthew McConaughey en Woody Harrelson die de revue passeren; maar wel Stormtrooper, Prinses Leia, Darth Vader en de andere protagonisten uit Star Wars op de aanstekelijke deuntjes van de song Far From Any Road van de The Handsome Family. En de mayonaise werkt uitstekend. Oordeel zelf.Deze video vergelijkt de mash-up met de originele generiek, om een beeld te krijgen van het geleverd werk.Uiteraard mag de originele generiek van True Detective Seizoen 1 niet ontbreken, zonder twijfel een van de beste intro's ooit voor een serie.