December komt steeds dichterbij en dat betekent ook de terugkeer naar een universum ver, ver weg. Op 18 december gaat The Force Awakens, het nieuwe deel in ruimtesaga Star Wars, in première.

Samen met Omaze lanceert de cast van de film Star Wars: A Force for Change, een globale inzamelactie voor verschillende goede doelen. Vorige keer wisten ze daarmee meer dan 4 miljoen dollar binnen te halen.

Om de nieuwe campagne bekend te maken bij het publiek, werden een aantal TIE-hard fans opgebeld door de Fordman zelf. De schenkers maken meteen kans om uitgenodigd te worden voor de première van de film, in aanwezigheid van de cast. Deze fans werden alvast door niemand minder dan Harrison Ford zelf uitgenodigd. Now who's your favorite character? Bekijk de aandoenlijke reacties in deze video.

December komt steeds dichterbij en dat betekent ook de terugkeer naar een universum ver, ver weg. Op 18 december gaat The Force Awakens, het nieuwe deel in ruimtesaga Star Wars, in première. Samen met Omaze lanceert de cast van de film Star Wars: A Force for Change, een globale inzamelactie voor verschillende goede doelen. Vorige keer wisten ze daarmee meer dan 4 miljoen dollar binnen te halen. Om de nieuwe campagne bekend te maken bij het publiek, werden een aantal TIE-hard fans opgebeld door de Fordman zelf. De schenkers maken meteen kans om uitgenodigd te worden voor de première van de film, in aanwezigheid van de cast. Deze fans werden alvast door niemand minder dan Harrison Ford zelf uitgenodigd. Now who's your favorite character? Bekijk de aandoenlijke reacties in deze video.