In dit filmpje legt een heerlijk enthousiaste filmkenner van de RocketJump Film School je haarfijn uit wat allemaal juist met de computer gemaakt wordt in films. Het antwoord: erg veel. Kijk vooral zelf en ontdek het wonder van filmtechnologie!

Wat hebben we geleerd vandaag? Slechte films zijn misschien eerder het resultaat van slechte scripts of slechte acteurs, maar niet vaak van slechte visual effects. Want die laatste vergeven we echte klassiekers met veel plezier.

Betekent dat dat er geen films bestaan met slechte visual effects? Tuurlijk niet. Daarvan getuigt dit lijstje van Watchmojo dat we nogmeegeven als toemaatje.

(EK)

In dit filmpje legt een heerlijk enthousiaste filmkenner van de RocketJump Film School je haarfijn uit wat allemaal juist met de computer gemaakt wordt in films. Het antwoord: erg veel. Kijk vooral zelf en ontdek het wonder van filmtechnologie!Wat hebben we geleerd vandaag? Slechte films zijn misschien eerder het resultaat van slechte scripts of slechte acteurs, maar niet vaak van slechte visual effects. Want die laatste vergeven we echte klassiekers met veel plezier. Betekent dat dat er geen films bestaan met slechte visual effects? Tuurlijk niet. Daarvan getuigt dit lijstje van Watchmojo dat we nogmeegeven als toemaatje.(EK)