MI6 en 'M' liggen politiek nog steeds onder vuur in 'Spectre'. Het kost hen de grootste moeite om het hoofd boven water te houden. Bond ontvangt een cryptische boodschap uit zijn verleden, waardoor hij op het spoor komt van de sinistere organisatie Spectre. Ondanks allerlei misleidingen weet Bond de waarheid achter Spectre te onthullen. Bond reist in het 24ste deel van de franchise naar Rome en Marokko en zoekt de sneeuw op in Oostenrijk.

Monica Bellucci zal de geschiedenis ingaan als de oudste Bondgirl tot nu toe. De vijftigjarige actrice is zelfs ouder dan Bondvertolker Daniel Craig (47). Voor La Bellucci maakt zelfs Hollywood een uitzondering.

De Belgische release van 'Spectre' staat gepland op 6 november 2015.

(LP)

MI6 en 'M' liggen politiek nog steeds onder vuur in 'Spectre'. Het kost hen de grootste moeite om het hoofd boven water te houden. Bond ontvangt een cryptische boodschap uit zijn verleden, waardoor hij op het spoor komt van de sinistere organisatie Spectre. Ondanks allerlei misleidingen weet Bond de waarheid achter Spectre te onthullen. Bond reist in het 24ste deel van de franchise naar Rome en Marokko en zoekt de sneeuw op in Oostenrijk. Monica Bellucci zal de geschiedenis ingaan als de oudste Bondgirl tot nu toe. De vijftigjarige actrice is zelfs ouder dan Bondvertolker Daniel Craig (47). Voor La Bellucci maakt zelfs Hollywood een uitzondering. De Belgische release van 'Spectre' staat gepland op 6 november 2015. (LP)