Wat als telekinetische krachten écht bestaan? Ter promotie van 'carrie' heeft Sony Pictures een grap uitgehaald met de bezoekers van een New Yorkse koffiebar. Hun blikken spreken boekdelen als blijkt dat een jonge vrouw over paranormale gaven beschikt. De hele scène werd met verborgen camera gefilmd. De video van de marketingstunt ging in één adem de wereld rond.

De horrorfilm 'Carrie' geregisseerd door Kimberly Peirce, is gebaseerd op het gelijknamige boek van succesauteur Stephen King uit 1974 en vertelt het verhaal over een wraakzuchtig meisje met telekinetische krachten. Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo) speelt het hoofdpersonage Carrie, die na haar eindejaarsbal de stad terroriseert met haar bovennatuurlijke talenten. Julianne Moore (The Big Lebowski, The Kids Are Allright, Children of Men) vertolkt haar overbezorgde moeder.

De film is in België te bekijken vanaf 13 november. (DB)

Wat als telekinetische krachten écht bestaan? Ter promotie van 'carrie' heeft Sony Pictures een grap uitgehaald met de bezoekers van een New Yorkse koffiebar. Hun blikken spreken boekdelen als blijkt dat een jonge vrouw over paranormale gaven beschikt. De hele scène werd met verborgen camera gefilmd. De video van de marketingstunt ging in één adem de wereld rond.De horrorfilm 'Carrie' geregisseerd door Kimberly Peirce, is gebaseerd op het gelijknamige boek van succesauteur Stephen King uit 1974 en vertelt het verhaal over een wraakzuchtig meisje met telekinetische krachten. Chloë Grace Moretz (Kick-Ass, Hugo) speelt het hoofdpersonage Carrie, die na haar eindejaarsbal de stad terroriseert met haar bovennatuurlijke talenten. Julianne Moore (The Big Lebowski, The Kids Are Allright, Children of Men) vertolkt haar overbezorgde moeder. De film is in België te bekijken vanaf 13 november. (DB)