Quentin Tarantino praat over zijn jongste film Django Unchained, een western die zich afspeelt tegen de achtergrond van de slavernij in de Verenigde Staten. Het gesprek met de gelauwerde maar vaak ook controversiële filmmaker loopt vlot: Tarantino heeft het onder meer over het debat over de slavernij ("Een van de twee holocausts in de VS, naast die tegen de indianen") die zijn film op gang bracht.

Als de journalist het gesprek echter op het geweld in zijn films wil brengen, dan komt de straatvechter in Tarantino naar boven: "Hier wil ik niet over praten. Ik ben hier om mijn film te verkopen. Ik ben niet je slaaf en jij bent niet mijn meester. Je kan mij niet verplichten hier over te praten. Ik ben jouw aapje niet. Ik leg je het zwijgen op." (SD)

Quentin Tarantino praat over zijn jongste film Django Unchained, een western die zich afspeelt tegen de achtergrond van de slavernij in de Verenigde Staten. Het gesprek met de gelauwerde maar vaak ook controversiële filmmaker loopt vlot: Tarantino heeft het onder meer over het debat over de slavernij ("Een van de twee holocausts in de VS, naast die tegen de indianen") die zijn film op gang bracht. Als de journalist het gesprek echter op het geweld in zijn films wil brengen, dan komt de straatvechter in Tarantino naar boven: "Hier wil ik niet over praten. Ik ben hier om mijn film te verkopen. Ik ben niet je slaaf en jij bent niet mijn meester. Je kan mij niet verplichten hier over te praten. Ik ben jouw aapje niet. Ik leg je het zwijgen op." (SD)