Pijnlijk momentDe jonge Jennifer Lawrence, die plat op de grond gaat op het moment dat ze de trappen van het podium bestijgt om haar Oscar voor Beste Actrice op te halen. 'This is nuts!'

Funny Speech:
Daniel Day-Lewis grapt op het podium met Meryl Streep die hem de Oscar voor Beste Acteur overhandigde. De acteur schreef Oscar-geschiedenis: het is de eerste keer dat een acteur drie keer met de Oscar voor Beste Mannelijke Hoofdrol aan de haal gaat.

Onverwachte speechQuentin Tarantino, die voor 'Django Unchained' de Oscar voor Beste Origineel Scenario won, bedankte in zijn speech niet alleen zijn eigen cast maar ook alle andere scenarioschrijvers in beide 'screening'-categorieën. Dat zijn we niet gewoon van de bad boy.

Obama-time
'Argo' was primus in de categorie Beste Film, met first lady Michelle Obama die deze categorie mocht aankondigen vanuit het Witte Huis. Met de hulp van Jack Nicholson. Bekijk ook de volledige speech van Ben Affleck.Saaie speech:
Anne Hathaway wint de Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol. Maar haar dankwoord had veel weg van een 'dankboek'.

Pijnlijk momentDe jonge Jennifer Lawrence, die plat op de grond gaat op het moment dat ze de trappen van het podium bestijgt om haar Oscar voor Beste Actrice op te halen. 'This is nuts!' Funny Speech: Daniel Day-Lewis grapt op het podium met Meryl Streep die hem de Oscar voor Beste Acteur overhandigde. De acteur schreef Oscar-geschiedenis: het is de eerste keer dat een acteur drie keer met de Oscar voor Beste Mannelijke Hoofdrol aan de haal gaat.Onverwachte speechQuentin Tarantino, die voor 'Django Unchained' de Oscar voor Beste Origineel Scenario won, bedankte in zijn speech niet alleen zijn eigen cast maar ook alle andere scenarioschrijvers in beide 'screening'-categorie├źn. Dat zijn we niet gewoon van de bad boy. Obama-time 'Argo' was primus in de categorie Beste Film, met first lady Michelle Obama die deze categorie mocht aankondigen vanuit het Witte Huis. Met de hulp van Jack Nicholson. Bekijk ook de volledige speech van Ben Affleck. Saaie speech: Anne Hathaway wint de Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol. Maar haar dankwoord had veel weg van een 'dankboek'.