De nieuwe Scorsesefilm 'The Wolf of Wall Street', gebaseerd op de memoires van voormalig makelaar en notoir sjoemelaar Jordan Belfort, heeft een nieuwe trailer én een officiële releasedatum voor de wereldpremière: kerstdag. Net op tijd dus om een of meerdere Oscar-nominaties mee te pikken. In België zal de film vanaf 8 januari te zien zijn.

In 'The Wolf of Wall Street' schetst Martin Scorsese de 'rise and fall' van een effectenhandelaar die tijdens de jaren '80 weigert mee te werken aan een corruptiezaak in het financiëel milieu. Het scenario is van de hand van Terence Winter (The Sopranos, Boardwalk Empire). De sterrencast telt naast Leonardo DiCaprio ook Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jean Dujardin, Rob Reiner, Kyle Chandler, Margot Robbie en Jon Bernthal ('The Walking Dead'). (DB)

De nieuwe Scorsesefilm 'The Wolf of Wall Street', gebaseerd op de memoires van voormalig makelaar en notoir sjoemelaar Jordan Belfort, heeft een nieuwe trailer én een officiële releasedatum voor de wereldpremière: kerstdag. Net op tijd dus om een of meerdere Oscar-nominaties mee te pikken. In België zal de film vanaf 8 januari te zien zijn. In 'The Wolf of Wall Street' schetst Martin Scorsese de 'rise and fall' van een effectenhandelaar die tijdens de jaren '80 weigert mee te werken aan een corruptiezaak in het financiëel milieu. Het scenario is van de hand van Terence Winter (The Sopranos, Boardwalk Empire). De sterrencast telt naast Leonardo DiCaprio ook Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jean Dujardin, Rob Reiner, Kyle Chandler, Margot Robbie en Jon Bernthal ('The Walking Dead'). (DB)