La La Land won tijdens het Internationale Filmfestival van Toronto (TIFF) de belangrijke publieksprijs. Er gaan daarom heel wat stemmen op dat deze film een grote kans maakt op een Oscar.

Hoofdrolspelers van de prent, waarvan de titel verwijst naar Los Angeles en het verliezen van de realiteit, zijn Ryan Gosling als jazz-pianist Sebastian en Emma Stone als de jonge actrice Mia.

Sebastian wil in de voetsporen van Louis 'Satchmo' Armstrong treden, Mia is verzot op films uit het Gouden Tijdperk van Tinseltown - prenten als 'Casablanca'. De twee dromerige tortelduifjes proberen de harde realiteit te omzeilen en hun dromen waar te maken. Maar net diezelfde dromen, strooien roet in het eten op vlak van hun romance.

(LP)

La La Land won tijdens het Internationale Filmfestival van Toronto (TIFF) de belangrijke publieksprijs. Er gaan daarom heel wat stemmen op dat deze film een grote kans maakt op een Oscar. Hoofdrolspelers van de prent, waarvan de titel verwijst naar Los Angeles en het verliezen van de realiteit, zijn Ryan Gosling als jazz-pianist Sebastian en Emma Stone als de jonge actrice Mia. Sebastian wil in de voetsporen van Louis 'Satchmo' Armstrong treden, Mia is verzot op films uit het Gouden Tijdperk van Tinseltown - prenten als 'Casablanca'. De twee dromerige tortelduifjes proberen de harde realiteit te omzeilen en hun dromen waar te maken. Maar net diezelfde dromen, strooien roet in het eten op vlak van hun romance. (LP)