Mila Kunis, die een heks speelt in 'Oz, The Great and Powerful', is momenteel op promotietour voor de film. Wat het zoveelste 'saaie' interview zou worden, draaide helemaal anders uit. De zenuwachtige radio-dj Chris Stark, de interviewer van dienst, was zo onder de indruk van de verschijning van Kunis dat hij maar één vraag stelde en daarna over zijn eigen leven begon te vertellen. Het resultaat is een 6 minuten durend, hilarisch interview.

Stark, die voor het eerst een Hollywoodster interviewde, vertelt in het begin van het filmpje dat hij zich ongemakkelijk voelt, en dat hij voornamelijk zijn tijd doorbrengt in de pub met zijn maten. Vanaf dat moment neemt de 'That 70's Show'-ster het gesprek over en wijdt hij uit over zijn favoriete dranken en de hilarische namen van zijn vrienden, zoals Sir Dosser, The Convict en Tjango The Beast. Na zes minuten geklets, geeft de actrice nog wat standaardantwoorden over de film en mag Stark vertrekken, met de complimenten van mevrouw Kunis en een geweldig verhaal voor zijn vrienden. (XVdL)

Mila Kunis, die een heks speelt in 'Oz, The Great and Powerful', is momenteel op promotietour voor de film. Wat het zoveelste 'saaie' interview zou worden, draaide helemaal anders uit. De zenuwachtige radio-dj Chris Stark, de interviewer van dienst, was zo onder de indruk van de verschijning van Kunis dat hij maar één vraag stelde en daarna over zijn eigen leven begon te vertellen. Het resultaat is een 6 minuten durend, hilarisch interview. Stark, die voor het eerst een Hollywoodster interviewde, vertelt in het begin van het filmpje dat hij zich ongemakkelijk voelt, en dat hij voornamelijk zijn tijd doorbrengt in de pub met zijn maten. Vanaf dat moment neemt de 'That 70's Show'-ster het gesprek over en wijdt hij uit over zijn favoriete dranken en de hilarische namen van zijn vrienden, zoals Sir Dosser, The Convict en Tjango The Beast. Na zes minuten geklets, geeft de actrice nog wat standaardantwoorden over de film en mag Stark vertrekken, met de complimenten van mevrouw Kunis en een geweldig verhaal voor zijn vrienden. (XVdL)