Meer gekke pakjes en crime fighting in de eerste trailer van Kick-Ass 2, de satirische superheldenfilm van Jeff Wadlow. Uit de eerste beelden blijkt dat de film niet veel verschilt van zijn voorganger. Het ziet er op het eerste zicht ook naar uit dat de film voldoet aan de eisen van elke sequel: bigger, bolder, better.

De sullige Dave Lizewski (Aaron Taylor-Johnson) heeft de gebeurtenissen uit de eerste Kick-Ass nog maar pas verteerd, of een nieuw kwaad rijst al op. Samen met Hit-Girl (Chloë Grace-Moretz) vervoegt hij een groep 'normale' mensen die geïnspireerd raakten door de avonturen van Kick-Ass en besloten om de stadscriminelen zelf een lesje te leren. Ondertussen plant opperschurk Chris D'Amico (Christopher Mintz-Plasse) als 'The Mother Fucker' zijn wraak op de mensen die zijn vader doodden in de eerste prent.

Justice Forever

Alle sterren uit de eerste film keren dus terug. Een grote rol lijkt weggelegd voor Chloe Grace-Moretz, die een semi-iconische rol neerzette als Hit-Girl, het twaalfjarige meisje dat niet bang is om haar vuisten boven te halen. Grootste toevoeging aan de cast is opperkomiek Jim Carrey, die als Colonel Start and Stripes - een knipoog naar Captain America - de heldenvereniging 'Justice Forever' leidt.

'There's no room for punks in suits, just real heroes' klinkt het terwijl het Tarantino-esque over the top geweld van het scherm spat. Aan de ruwe en gewelddadige kant van Kick-Ass is dus niet gesleuteld. Want laat dat nu zijn wat van de voorganger zo'n succesverhaal maakte.

Kick-Ass 2 draait vanaf 17 juli 2013 in de Belgische zalen. (TR)

Meer gekke pakjes en crime fighting in de eerste trailer van Kick-Ass 2, de satirische superheldenfilm van Jeff Wadlow. Uit de eerste beelden blijkt dat de film niet veel verschilt van zijn voorganger. Het ziet er op het eerste zicht ook naar uit dat de film voldoet aan de eisen van elke sequel: bigger, bolder, better. De sullige Dave Lizewski (Aaron Taylor-Johnson) heeft de gebeurtenissen uit de eerste Kick-Ass nog maar pas verteerd, of een nieuw kwaad rijst al op. Samen met Hit-Girl (Chloë Grace-Moretz) vervoegt hij een groep 'normale' mensen die geïnspireerd raakten door de avonturen van Kick-Ass en besloten om de stadscriminelen zelf een lesje te leren. Ondertussen plant opperschurk Chris D'Amico (Christopher Mintz-Plasse) als 'The Mother Fucker' zijn wraak op de mensen die zijn vader doodden in de eerste prent. Justice Forever Alle sterren uit de eerste film keren dus terug. Een grote rol lijkt weggelegd voor Chloe Grace-Moretz, die een semi-iconische rol neerzette als Hit-Girl, het twaalfjarige meisje dat niet bang is om haar vuisten boven te halen. Grootste toevoeging aan de cast is opperkomiek Jim Carrey, die als Colonel Start and Stripes - een knipoog naar Captain America - de heldenvereniging 'Justice Forever' leidt. 'There's no room for punks in suits, just real heroes' klinkt het terwijl het Tarantino-esque over the top geweld van het scherm spat. Aan de ruwe en gewelddadige kant van Kick-Ass is dus niet gesleuteld. Want laat dat nu zijn wat van de voorganger zo'n succesverhaal maakte. Kick-Ass 2 draait vanaf 17 juli 2013 in de Belgische zalen. (TR)