Youtubegebruiker MsTabularasa is niet de eerste die verschillende dansscènes uit bekende films achter elkaar monteerde, maar door het standaard ritme van Walk The Moons "Shut Up And Dance" lijkt de volledige clip één lange ode aan de dans.

Van She's All That tot Risky Business, van Dirty Dancing tot Napoleon Dynamite van The Breakfast Club tot 500 Days Of Summer, ja ook This Is The End, Kick Ass en Frozen krijgen een plekje in deze video die ideaal is om uw maandag-, dinsdag- en wat ons betreft zelfs woensdagblues mee te verjagen. Graag gedaan!

Youtubegebruiker MsTabularasa is niet de eerste die verschillende dansscènes uit bekende films achter elkaar monteerde, maar door het standaard ritme van Walk The Moons "Shut Up And Dance" lijkt de volledige clip één lange ode aan de dans. Van She's All That tot Risky Business, van Dirty Dancing tot Napoleon Dynamite van The Breakfast Club tot 500 Days Of Summer, ja ook This Is The End, Kick Ass en Frozen krijgen een plekje in deze video die ideaal is om uw maandag-, dinsdag- en wat ons betreft zelfs woensdagblues mee te verjagen. Graag gedaan!