Tijdens de Emmy Awards sprak Billy Crystal de aanwezigen toe met een emotionele speech over de overleden acteur Robin Williams. 'Robin was geniaal op het podium. Hij was de beste vriend die je je kan inbeelden. Het is heel moeilijk om over hem te praten in de verleden tijd omdat hij zo aanwezig was in al onze levens,' aldus Crystal. 'Voor bijna veertig jaar was hij de meest schitterende ster in de komediemelkweg,' sprak hij vol lof.

Ook werden er enkele fragmenten getoond van de komiek en acteur in actie die de lovende woorden van Billy Crystal bekrachtigden.

Crystal vatte zijn goede vriend samen als volgt; 'Robin Williams, wat een concept.' Het in memoriam werd erg positief onthaald en werd massaal gedeeld via Twitter en andere sociale media. Bekijk de highlights van de speech hieronder. (LP)

Tijdens de Emmy Awards sprak Billy Crystal de aanwezigen toe met een emotionele speech over de overleden acteur Robin Williams. 'Robin was geniaal op het podium. Hij was de beste vriend die je je kan inbeelden. Het is heel moeilijk om over hem te praten in de verleden tijd omdat hij zo aanwezig was in al onze levens,' aldus Crystal. 'Voor bijna veertig jaar was hij de meest schitterende ster in de komediemelkweg,' sprak hij vol lof. Ook werden er enkele fragmenten getoond van de komiek en acteur in actie die de lovende woorden van Billy Crystal bekrachtigden. Crystal vatte zijn goede vriend samen als volgt; 'Robin Williams, wat een concept.' Het in memoriam werd erg positief onthaald en werd massaal gedeeld via Twitter en andere sociale media. Bekijk de highlights van de speech hieronder. (LP)