In de nieuwe all star-komedie van viervoudige Oscar-winnaars Joel en Ethan Coen is het glorieuze Hollywood-tijdperk van weleer mikpunt van spot. Filmster Baird Whitlock (vertolkt door George 'Gladiator' Clooney) is ontvoerd door een bende; fixer Eddie Mannix (Josh Brolin) moet hem zien te vinden.

In de tweede trailer worstelt acteur Tobey (Alden Ehrenreich) met zijn Brits accent. Toegegeven, in het hilarische fragment maakt regisseur Laurence Lorenz (Ralph Fiennes) het hem ook niet gemakkelijk. 'It's... complicated'.

De sterrencast telt verder namen als Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Frances McDormand en Jonah Hill.

'Hail, Caesar!' - denk aan Barton Fink met een dosis slapstick of The Big Lebowski in fiftiesjasje - komt uit op 17 februari.

In de nieuwe all star-komedie van viervoudige Oscar-winnaars Joel en Ethan Coen is het glorieuze Hollywood-tijdperk van weleer mikpunt van spot. Filmster Baird Whitlock (vertolkt door George 'Gladiator' Clooney) is ontvoerd door een bende; fixer Eddie Mannix (Josh Brolin) moet hem zien te vinden. In de tweede trailer worstelt acteur Tobey (Alden Ehrenreich) met zijn Brits accent. Toegegeven, in het hilarische fragment maakt regisseur Laurence Lorenz (Ralph Fiennes) het hem ook niet gemakkelijk. 'It's... complicated'.De sterrencast telt verder namen als Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Frances McDormand en Jonah Hill.'Hail, Caesar!' - denk aan Barton Fink met een dosis slapstick of The Big Lebowski in fiftiesjasje - komt uit op 17 februari.