Dogfood Films vermengde het begin van Home Alone met het einde van Argo. In die laatste film ontvluchtten Amerikanen Iran met een vliegtuig nadat hun geheime missie afgelopen is. In het begin van Home Alone zie je de ouders van Kevin in een vliegtuig, dan weten ze nog niet dat hun zoontje thuis vergeten zijn.

Door begin en einde van beide films te mixen, lijkt het alsof Iraniërs het vliegtuig willen stoppen omdat Kevin niet aan boord zit. De Iraniër in de zaal zal merken dat Dogfood Films het Iraans iets te vrij vertaalde, waardoor het geheel nog een tikkeltje dramatischer wordt.

De film Argo, geregisseerd door Ben Affleck, won drie Oscars: Beste Film, Beste Montage, Best Bewerkt Scenario. 23 jaar geleden moest Home Alone het doen met slechts twee nominaties, waarvan ze er geen enkele konden verzilveren. Aan de kassa was Home Alone wel een groot succes. De film kostte 'slechts' 18 miljoen dollar, maar bracht 534 miljoen dollar op. Van een kaskraker gesproken... (CM)

Mix Argo en Home Alone

Dogfood Films vermengde het begin van Home Alone met het einde van Argo. In die laatste film ontvluchtten Amerikanen Iran met een vliegtuig nadat hun geheime missie afgelopen is. In het begin van Home Alone zie je de ouders van Kevin in een vliegtuig, dan weten ze nog niet dat hun zoontje thuis vergeten zijn.Door begin en einde van beide films te mixen, lijkt het alsof Iraniërs het vliegtuig willen stoppen omdat Kevin niet aan boord zit. De Iraniër in de zaal zal merken dat Dogfood Films het Iraans iets te vrij vertaalde, waardoor het geheel nog een tikkeltje dramatischer wordt. De film Argo, geregisseerd door Ben Affleck, won drie Oscars: Beste Film, Beste Montage, Best Bewerkt Scenario. 23 jaar geleden moest Home Alone het doen met slechts twee nominaties, waarvan ze er geen enkele konden verzilveren. Aan de kassa was Home Alone wel een groot succes. De film kostte 'slechts' 18 miljoen dollar, maar bracht 534 miljoen dollar op. Van een kaskraker gesproken... (CM) Mix Argo en Home Alone