In onderstaande clip zien en horen we de lyrics van Adele's 'Hello' verteld via verschillende clips uit bekende films. Niet alleen is het bijzonder grappig, het getuigt bovendien van goed fatsoen om de persoon die zoveel tijd en moeite in een video van twee minuten stak te belonen met een paar clicks.

Wie overigens nog op zoek is naar een zinvolle manier om zijn of haar weekend door te brengen kan zich bezig houden met de gebruikte films op te lijsten, of er een filmquiz van te maken waar u vanavond sowieso mee zal scoren.

In onderstaande clip zien en horen we de lyrics van Adele's 'Hello' verteld via verschillende clips uit bekende films. Niet alleen is het bijzonder grappig, het getuigt bovendien van goed fatsoen om de persoon die zoveel tijd en moeite in een video van twee minuten stak te belonen met een paar clicks. Wie overigens nog op zoek is naar een zinvolle manier om zijn of haar weekend door te brengen kan zich bezig houden met de gebruikte films op te lijsten, of er een filmquiz van te maken waar u vanavond sowieso mee zal scoren.