Kinepolis Brussel beschikte in het verleden al over een IMAX-zaal, maar deze sloot in 2005. Vandaag is Kinepolis overtuigd dat IMAX met zijn next-generation 4K laserprojectie Belgische filmliefhebbers opnieuw een bijkomende filmervaring zal bezorgen.

"Rogue One: A Star Wars Story" is de allereerste 3D-film die in de vernieuwde IMAX-zaal werd afgespeeld. Op de eerste dag van de heropening van de IMAX-zaal, waar 368 zitplaatsen zijn, vonden er 5 voorstellingen plaats. In totaal hebben een duizendtal filmliefhebbers de nieuwe Star Wars film in 3D beleefd in de IMAX-zaal.

De avondvoorstellingen van 20.00 uur en 22.00 uur zijn nagenoeg al volledig uitverkocht via voorverkooptickets. (Belga)

Kinepolis Brussel beschikte in het verleden al over een IMAX-zaal, maar deze sloot in 2005. Vandaag is Kinepolis overtuigd dat IMAX met zijn next-generation 4K laserprojectie Belgische filmliefhebbers opnieuw een bijkomende filmervaring zal bezorgen. "Rogue One: A Star Wars Story" is de allereerste 3D-film die in de vernieuwde IMAX-zaal werd afgespeeld. Op de eerste dag van de heropening van de IMAX-zaal, waar 368 zitplaatsen zijn, vonden er 5 voorstellingen plaats. In totaal hebben een duizendtal filmliefhebbers de nieuwe Star Wars film in 3D beleefd in de IMAX-zaal. De avondvoorstellingen van 20.00 uur en 22.00 uur zijn nagenoeg al volledig uitverkocht via voorverkooptickets. (Belga)