Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). ICM Partners is een agentschap dat talent vertegenwoordigt in film en televisie, literatuur, muziek en nieuwe media. Het filmdepartement van het agentschap heeft onder meer Spike Lee, Al Pacino, Richard Gere, Jodie Foster, Maggie Smith, Christoph Waltz, Christina Hendrickx en Sofia Coppola onder zijn hoede.

Baetens won in december nog een European Film Awards als beste Europese actrice, voor haar rol in 'The Broken Circle Breakdown'. Die film sleepte een oscarnominatie in de wacht in de categorie Beste Niet-Engelstalige film.

Enkele dagen geleden raakte al bekend dat Felix van Groeningen, de regisseur 'The Broken Circle Breakdown', getekend heeft bij een Amerikaans agentschap. Bij hem gaat het om Creative Artists Agency, dat ook al Matthias Schoenaerts onder contract heeft. (Belga/TV)

Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). ICM Partners is een agentschap dat talent vertegenwoordigt in film en televisie, literatuur, muziek en nieuwe media. Het filmdepartement van het agentschap heeft onder meer Spike Lee, Al Pacino, Richard Gere, Jodie Foster, Maggie Smith, Christoph Waltz, Christina Hendrickx en Sofia Coppola onder zijn hoede. Baetens won in december nog een European Film Awards als beste Europese actrice, voor haar rol in 'The Broken Circle Breakdown'. Die film sleepte een oscarnominatie in de wacht in de categorie Beste Niet-Engelstalige film. Enkele dagen geleden raakte al bekend dat Felix van Groeningen, de regisseur 'The Broken Circle Breakdown', getekend heeft bij een Amerikaans agentschap. Bij hem gaat het om Creative Artists Agency, dat ook al Matthias Schoenaerts onder contract heeft. (Belga/TV)