Het Strangelove Festival is in de eerste plaats een filmfestival. Tijdens deze editie kan de bezoeker films als 'Howl', 'Heartbeats' en 'My Own Private Idaho' meepikken. Daarnaast brengt het festival muziek, visual art en optredens. Onder andere Mittland Och Leo, Miaux en Human Jukebox komen langs.

Op de affiche staat ook 'Queer Beat', een expo rond de Beat Generation-beweging. Deze beweging uit de jaren vijftig, populair gemaakt door schrijvers als William S. Burroughs en Allen Ginsberg, was met zijn a-politieke ideëen het grondwerk voor de free spirited jaren zestig en de punkgeneratie.

In The Culluloid Closet worden videovoorstellingen gegeven en is er een 'volxkeuken' gepland. Hiervoor dient u zich in te schrijven. (JV)

Meer informatie en reservering kan via www.strangelovefestival.be

from on .

Het Strangelove Festival is in de eerste plaats een filmfestival. Tijdens deze editie kan de bezoeker films als 'Howl', 'Heartbeats' en 'My Own Private Idaho' meepikken. Daarnaast brengt het festival muziek, visual art en optredens. Onder andere Mittland Och Leo, Miaux en Human Jukebox komen langs. Op de affiche staat ook 'Queer Beat', een expo rond de Beat Generation-beweging. Deze beweging uit de jaren vijftig, populair gemaakt door schrijvers als William S. Burroughs en Allen Ginsberg, was met zijn a-politieke ideëen het grondwerk voor de free spirited jaren zestig en de punkgeneratie. In The Culluloid Closet worden videovoorstellingen gegeven en is er een 'volxkeuken' gepland. Hiervoor dient u zich in te schrijven. (JV) Meer informatie en reservering kan via www.strangelovefestival.be from on .