GROENTEN UIT BALEN
Vrijdag 29 november om 20.40 u. Van Frank Van Mechelen, met Stany Crets, Evelien Bosmans, Clara Cleymans, Herwig Ilegems, Veerle Dobbelaere, Koen De Bouw, Lucas Van den Eynde en Axel Daeseleire.

Sterke bewerking van Walter van den Broecks toneelstuk over de staking in de Balense zinkfabriek Vieille Montage in 1971 en de dromen van een arbeidersfamilie, met Evelien Bosmans als de arbeidersdochter die met een linkse student aanpapt, Stany Crets als haar stakende pa, Lucas Van den Eynde als vakbondsleider en nog een roedel andere BV's.

TOT ALTIJDVrijdag 6 december om 20.40 u.Van Nic Balthazar, met Koen De Graeve, Geert Van Rampelberg, Lotte Pinoy

Film gebaseerd op het ware verhaal van Mario Verstraete, de Gentse MS-patiënt die het wereldnieuws haalde omdat hij als eerste gebruik maakte van de Belgische euthanasiewet uit 2002.

SWOONI Vrijdag 13 december om 20.40 u.
Van Kaat Beels met Natali Broods, Sara De Roo, Viviane De Muynck

In een Brussels hotel jagen enkele individuen van diverse pluimage hun verlangens en dromen na. Een gepensioneerde dame wil zich verzoenen met haar dochter die in het hotel als kamermeisje werkt. Een Afrikaans jongetje wacht op zijn vader met wie hij clandestien het land werd binnengesmokkeld. Ten slotte wordt een vrouw gedwongen om te kiezen tussen haar huwelijk en haar minnaar.

ALLEZ EDDY
Vrijdag 20 december om 20.40 u.
Van Gert Embrechts met Jelte Blommaert, Peter Van den Begin, Barbara Sarafian

De elfjarige Freddy is een grote fan van Eddy Merckx en droomt ervan in diens voetsporen te treden. Als een bezetene oefent hij op zijn fiets, die met touwen aan het plafond van zijn zolderkamer hangt. Alleen heeft Freddy twee extra cols te beklimmen: als slagerszoon is hij gedoemd om in de zaak van zijn pa te finishen én hij heeft last van incontinentie.

GROENTEN UIT BALENVrijdag 29 november om 20.40 u. Van Frank Van Mechelen, met Stany Crets, Evelien Bosmans, Clara Cleymans, Herwig Ilegems, Veerle Dobbelaere, Koen De Bouw, Lucas Van den Eynde en Axel Daeseleire. Sterke bewerking van Walter van den Broecks toneelstuk over de staking in de Balense zinkfabriek Vieille Montage in 1971 en de dromen van een arbeidersfamilie, met Evelien Bosmans als de arbeidersdochter die met een linkse student aanpapt, Stany Crets als haar stakende pa, Lucas Van den Eynde als vakbondsleider en nog een roedel andere BV's. TOT ALTIJDVrijdag 6 december om 20.40 u.Van Nic Balthazar, met Koen De Graeve, Geert Van Rampelberg, Lotte Pinoy Film gebaseerd op het ware verhaal van Mario Verstraete, de Gentse MS-patiënt die het wereldnieuws haalde omdat hij als eerste gebruik maakte van de Belgische euthanasiewet uit 2002. SWOONI Vrijdag 13 december om 20.40 u. Van Kaat Beels met Natali Broods, Sara De Roo, Viviane De Muynck In een Brussels hotel jagen enkele individuen van diverse pluimage hun verlangens en dromen na. Een gepensioneerde dame wil zich verzoenen met haar dochter die in het hotel als kamermeisje werkt. Een Afrikaans jongetje wacht op zijn vader met wie hij clandestien het land werd binnengesmokkeld. Ten slotte wordt een vrouw gedwongen om te kiezen tussen haar huwelijk en haar minnaar. ALLEZ EDDYVrijdag 20 december om 20.40 u. Van Gert Embrechts met Jelte Blommaert, Peter Van den Begin, Barbara Sarafian De elfjarige Freddy is een grote fan van Eddy Merckx en droomt ervan in diens voetsporen te treden. Als een bezetene oefent hij op zijn fiets, die met touwen aan het plafond van zijn zolderkamer hangt. Alleen heeft Freddy twee extra cols te beklimmen: als slagerszoon is hij gedoemd om in de zaak van zijn pa te finishen én hij heeft last van incontinentie.